top of page
Unleash Your Inner Viking
Unleash Your Inner Viking

Fri, Dec 08

|

Teatern, Visby Strand Hotel

Unleash Your Inner Viking

BILJETTER (150 kr) finns på medeltidajul.se eller https://nortic.se/ticket/event/51861 En mental och emotionell rivstart i personlig utveckling som ger dig ny energi, drivkraft och glädje.

Tickets are not on sale
See other events

Time & Location

Dec 08, 2023, 7:00 PM – 8:30 PM

Teatern, Visby Strand Hotel , Strandgatan 34, Visby

About the event

"Unleash Your Inner Viking” är mycket mer än en vanlig inspirationsföreläsning. Det är en mental och emotionell rivstart i personlig utveckling som ger dig ny energi, drivkraft och glädje. 

Med hjälp av vikingarnas metoder, mentalitet och framtidstro levererar Niklas skarpsynta och ibland provocerande insikter om livet och framtiden. Allt med ett varmt hjärta, inramat av dråpliga historier från Niklas eget liv. 

Du kommer lämna showen med en hoppfull syn på framtiden, stenhård tro på dig själv och full kontakt med din inre kraft. Du har helt enkelt släppt fram din inre viking.

Föreläsningen ges i samarbete med Medeltidsveckan och ABF

Biljetter (150 kr) via medeltidajul.se eller https://nortic.se/ticket/event/51861

TIPS! 

Boka "Unleash your inner viking" till kickoff, kundevent, styrelser, personalgrupper, utvecklingsprocesser etc. Maila team@niklaswass.com för bokning & priser. Innehållet anpassas efter uppdragsgivarens behov och det finns även workshop & coachning för både grupper och individer.

Share this event

bottom of page