top of page
AW & genrep: Unleash Your Inner Viking
AW & genrep: Unleash Your Inner Viking

Fri, May 26

|

TENSION, Falun, Sweden

AW & genrep: Unleash Your Inner Viking

Kom på energifylld AW med genrep av Niklas nya inspirationsshow! Kan vi tillämpa vikingarnas mod & visdom på dagens utmaningar? Om att växa som människa och att ta gemensamt ansvar. Om att ha modet att väcka sin inre potential för att utveckla sitt liv, sin verksamhet och världen omkring.

Registration is closed
See other events

Time & Location

May 26, 2023, 5:00 PM – 7:00 PM

TENSION, Falun, Sweden, Trotzgatan 29, Falun

About the event

Snart lanseras Niklas nya inspirationshow "Unleash Your Inner Viking" och han vill köra genrep tillsammans med sina kompisar i Dalarna. Vi kör informell After Work med skönt mingel/häng + föreläsningen (på svenska). Efteråt går de som vill till SMAK där grillarna är igång från ca kl 19.00. Vi får specialpris på maten, behöver inte förbokas. 

Du betalar 100 kr för AW (öl/vin/alkoholfritt + snacks), inget för föreläsningen. Du kan bjuda med fler kompisar/kollegor, så dra ihop ett gäng och kom! OBS: Boka snabbt, då antalet platser är begränsat. Eventet är ett samarbete med TENSION & SMAK.

Konceptet passar alla som vill ha mer energi, vill utveckla sig själva/sin verksamhet och som reflekterar över de stora frågorna i livet, tex framtiden för vår värld. Dessutom ett skitbra tillfälle att träffa sköna, smarta människor. 

"Unleash Your Inner Viking"-konceptet rullas ut till hösten och är bokningsbart redan nu. Passar företag, organisationer, personalgrupper etc och kommer även erbjudas i öppna föreläsningar. Finns även workshops och coaching. Vi kan redan nu avslöja att det dessutom blir en krogshow i höst på SMAK i Falun...

Tickets

  • AW & genrep

    Öl/vin/alkoholfritt + snacks

    SEK 100.00
    Sale ended

Total

SEK 0.00

Share this event

bottom of page